Ekholm, K & Koski, J T. 2013. Pysähtymiskirja paremman etsijälle


Ekholm, K & Koski, J T. 2013. Pysähtymiskirja paremman etsijälle. Helsinki: Into Kustannus


Kirjasta ei ollut suoranaisesti apua projektin apua, että se kertoisi, että näin kannattaa tehdä ja tämän tietäminen auttaa sinua tekemään tämän paremmin. Kirja oli enemmän filosofinen teos, jossa pohdittiin erilaisia elämän tilanteita ja miten me reakoimme niissä tapauksissa. Esimerkiksi jos jokin paha tilanne sattuu meidän kohdalle niin miten me reagoidaan siihen luovutammeko me vain motivoimmeko me itseämme jollain tavalla korjaama an sen.

 Kirja pani miettimään enemmän omaa käytöstä, miten motivoimme itseämme tai opimme eri asioita. Teos sain minua omalla kohdallani miettimään miten oikeasti opin asioita miten paljon asioita joita olen oppinut elämäni aikana muistan vielä muistan. Miten motivoin itseäni ja miten helposti menetän motivaationi ulkoisten syiden takia.

Oman projektiin kirja sai minut miettimään mitä kautta minun oikeasti kannattaa hankkia tarvittavaa tietoa, jotta oikeasti osaan asian enkä vain saa hetkellisen tiedon asiasta. Jonka parin kuukauden päästä unohdan ja joudun opettelemaan asian uudelleen, kun tarvitsen tietoa uudelleen. Kirja sai myös pohtimaan miten paljon keskitymme uusimpaan tietoon vaikka voisimme oppia vielä paljon niin sanotusta vanhasta tiedosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirjakolahdus, Kurvinen. J, Seppä. M.2016. B2B-markkinoinnin & myynnin pelikirja. Helsinki: Kauppakamari.

Kirjakolahdus, Parvinen. P. 2016. Myyntipsykologia: Näin meille myydään. Jyväskylä: Docendo.

Asiakkaan aikakausi- Rohkeus + rakkaus = raha